Nový server + změny v týmu

20.02.2011 10:42

Zdravím všechny ,dneska mám chvíli čas tak sem se rozhodl napsat něco o tom ,co se za poslední měsíce změnilo v našem týmu.

 

1) Vztahy z našemi přáteli ze 100L a RAVE se stále více zlepšují. Z toho vyplívá společná účast na tréninkách ,časté hraní na našich serverech a mnohé další.... Z čehož nám vše přináší velké +.

 

2) Noví členové kteří k nám přišli jsou pro nás velkým přínosem a mají ještě velký potenciál se dále zlepšovat. Jsou jimi - Ivan (polopo123) , Honza (Jackii50) , David (IVetrakI) , Michal (Strick3r_c[][]L) a Petr ([cz]W()()Dy). Někteří přešli z jiných klanů ,jiní jsou hráči CSS kteří se chtějí věnovat i hře Battlefield a ostatní se prostě přidali k nám za účelem týmového hraní ;-). Všichni jsou však pro nás stejnými přáteli a doufám že u nás dlouho vydrží.

 

3) Náš teamspek se trošičku proměnil k lepšímu máme více podmístností a je přehlednější ,většína změn přišla právě kvůli hře Couter Strike ,kterou jsme začali hrát.

 

4) Jak už víše zmíněno náš team začal hrát i hru Couter Strike : Source. Ve které máme zatím zastoupení asi 6 lidí což je někdy i víc než se jich sejde u BF2 ,každopádně pro většinu je CSS hra jen tak na odreágování.

 

5) A jako největší novinku co se za poslední měsíce stala je koupě našeho nového serveru ,který mezi nás přinesl hráč IVetrakI za což mu patří velké díky od nás všech. Takže všichni co si toto prečtete ho nezapomeňte navštívit !!!!!!!